Curriculum Vitae

Nom i cognoms: Jordi Bellvehí Muñoz
Data de naixement: 25-07-69
Adreça: Carrer Pou Rodó, núm. 21, 3r, 1a (17004 – Girona)
Telèfon: 618 738 892
Email: jbellvehi@gixgi.cat
jbellvehi@rebledbellvehiadvocats.com

Especialització

 • Empresa familiar: expert en assessorament jurídic a les empreses familiars, als empresaris i a les famílies empresàries. Protocols familiars, planificació patrimonial i hereditària. Marmessor etc. Mediació entre socis. Assessor de socis i d’administradors i Secretari no conseller en consells d’administració.
 • Compravenda d’empreses i reestructuracions (M&A): Adquisicions, fusions, escissions i altres operacions societàries de reestructuració. Negociació amb empreses i fons de capital risc i de inversió. Redacció de documents de confidencialitat (NDA); Cartes de Intencions (Letter of Intent); Ofertes no Vinculants (NBO); Contractes de Compravenda (SPA); Documents de Declaracions i Garanties (R&W); Pactes entre Socis (SHA), etc.
 • Compliance: Compliment normatiu integral, Compliance penal, Protecció de dades de caràcter personal, Prevenció de blanqueigde capitals, Prevenció de la corrupció, Responsabilitat Social Corporativa, etc. Experiència en treballar amb els estàndards de la ISO 37.301, UNE 19.601 i de la norma alemanya IDW AssS 980.
 • Comerç Internacional: expert en dret internacional dels negocis, contractació, distribució, formes de pagament, garanties, reclamacions, transport, duanes, joint-ventures, inversions a l’estranger, etc.
 • Dret Concursal: expert en l’assessorament d’empreses en crisi i en la gestió del tancament d’empreses i concursos. Administrador concursal des de 2006. Compravenda d’unitats productives i actius concursals.
 • Dret financer: expert en serveis jurídics concrets referits a la prestació de serveis financers i a la prevenció del blanqueig de capitals. Assessorament a bancs, Societats Gestores de institucions de inversió col·lectiva, EAFI i a altres entitats regulades.
 • Propietat industrial i intel·lectual: expert en dret de patents i marques i en drets d’autor, així com en procediments judicials relacionats amb la matèria.
 • Dret de les noves tecnologies: expert en contractes informàtics, serveis de la societat de la informació, comerç electrònic, protecció dels drets sobre el software, etc.
 • Dret de la competència i competència deslleial: Expert en dret de defensa de la competència, competència deslleial, protecció dels secrets empresarials i en procediments judicials o administratius relacionats amb la matèria.
 • Dret processal mercantil: Actuar com a Lletrat en plets de contingut mercantil, bé sigui davant el Jutjat Mercantil o Jutjats de primera instància i també portar recursos en 2ª i 3ª instància. (Especialment en matèria de impugnació d’acords socials, responsabilitats d’administradors, infracció de marques o patents o bé competència deslleial, trencament de contractes d’agència i distribució, etc)
 • Dret penal econòmic: Actuar com a lletrat en procediments penals econòmics, sobretot quan hi ha una persona jurídica querellada o querellant o quan els querellats són els membres de l’òrgan d’administració d’una empresa.

2022/2023

Extra Space

Desembre 2023: Venda 100% del capital (SPA) de l’empresa PRAQ, S.A., a una empresa catalana.

Desembre 2023: Aprovació de Pla de Continuació de Inmo Salvà SL, dins un procediment concursal de microempresa.

Octubre 2023: Tancament d’operació d’adquisició d’una empresa a València per part d’una empresa de Girona.

Octubre 2023: Entrada com a soci amb un 30% de la societat AXXON PEOPLE CONSULTING SL, de consultoria de recursos humans.

Assessorament en Compliance a l’empresa Vins i Licors Grau, S.L. i a la multinacional Gedeon Richter Ibérica, S.L.

Maig 2023: Organitzador i ponent de Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre “Compliance del Comerç Internacional”.

Assistència al curs “ChatGPT & Generative AI – The legal & ethical issues”, impartit per un despatx d’advocats de Londres.

Abril 2023: Curs de 24 hores en 6 sessions per formació d’auditors en ISO 37301:2021.

2020/2021

Extra Space

Novembre 2021: Assessorament en la venda de l’empresa de Banyoles, JUNCÀ GELATINES, S.L.

Juliol 2021: Implementació del Sistema de Compliance al Grup alimentari Disbase / Sant Dalmai.

Juny 2021, entro a ser soci amb un 30% de la societat Axxon Selecting ETT SL en matèria de treball temporal i selecció de personal.

Gener 2021: Implementació del Sistema de Compliance al Grup internacional de logística YUSEN LOGISTICS.

Desembre 2020: Fundació del despatx “REBLED BELLVEHÍ ADVOCATS”. Soci i responsable del Departament de Dret Mercantil.

Des de 1999 fins a l’actualitat assessor jurídic del grup NOEL ALIMENTACIÓN, portant moltes operacions de compravenda d’empreses, joint-ventures, contractació de tot tipus nacional i internacional, etc.

Des de fa anys, assessorament (i) a empreses gironines com Noel, La Fageda, Alzamora Packaging, Anglès Textil, Espuña, Juncà Gelatines, grup EUSES, INOXPA, Neotecman, Charcutería y Cocinados, Sant Dalmai, Grup Disbase, Axxon Selecting ETT, Ribe Energy, etc i (ii) a empreses multinacionals o amb seu a Barcelona com Eckes Granini, Coty Beauty, Hamelin Brands, Yusen Logístics, Aco productos Polímeros, Aconvert (Manter), Worldsensing, Dopec, Gedeon Richter Ibérica, Tumor Marker Innovation, etc.

2014/2019

Extra Space

Abril 2019: Assessor en l’operació de compravenda de la majoria del capital de “Julià Grup” (Kave Home). Negociació amb fons d’inversió.

2015-2019: Responsable del Departament de Compliance de Bellvehí Advocats i direcció de 20 projectes de implementació de compliance penal i portar el manteniment de tots ells).

2018-2019: Secretari del Consell d’Administració i assessor de la Societat Gestora d’Institucions d’Inversió Col·lectiva Ginvest Asset Management SGIIC.

2018: Assessor jurídic en l’adquisició de la unitat productiva de Frigorífics de l’Empordà SA (Terfrisa), en concurs per part de Frigoríficos Costa Brava S.A. (Grup Cañigueral)

2016-2018: Marmessor de l’herència del Sr. Candi Granés Campasol. Gestió de la venda del Grup INOXPA i creació de la Fundació Privada Candi Granés Campasol. Membre del Patronat i Secretari.

2017: Administrador Concursal de Casademont, S.A. Gestió de la venda de la unitat productiva al grup COSTA.

2014-2019: Assessor jurídic a Espanya de la 1ª firma mundial en perfumeria i cosmètica (Coty Beauty). Protecció jurídica i judicial de la xarxa de distribució selectiva i les seves marques de prestigi.

2014-2019: Co-fundador i patró de la Fundació Privada per la Creativació i assessor de vàries fundacions.

Negociació i tancament de vàries operacions de compravenda d’empreses i de inversió amb Fons d’Inversió i de Capital Risc. Assessorament en tot el procés, negociació, redacció i revisió de la documentació legal i contractual.

Negociació i assessorament en la venda d’hotels i d’empreses industrials.

Assessorament jurídic a empreses familiars i a famílies empresàries (protocols familiars, mediació entre socis, secretaria de consells d’administració etc).

Gener 2014: Obertura de Bellvehí Advocats a Barcelona.

2006/2013

Extra Space

Fundador del despatx Bellvehí Advocats S.L.

Membre del comitè d’experts de PIMEC a Girona.

Àrbitre del Tribunal Arbitral de Girona.

Àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona.

Membre de la Comissió d’emprenedoria de la Cambra de Comerç de Girona.

Obertura de delegació del despatx Bellvehí Advocats, al Parc Científic i Tecnològic de Girona. (Creació del servei “innovant.cat”).

Membre del Consell Assessor del Programa de Corporate Venturing del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Administrador concursal a Girona i Barcelona.

Assessor de diferents negocis del Sr. Joan Bosch i Roura i entre ells el grup Sant Dalmai i El Punt Diari i assessorament en la venda del Punt Diari i del Diari Avui.

2000/2005

Extra Space

Soci-Director del Despatx “Roca Junyent Advocats, S.L.” a la ciutat de Girona.

Soci de “Roca Junyent Advocats, S.L.”.

Secretari, del Consell d’Administració de Roca Junyent Advocats durant 5 anys.

Secretari del Consell d’Administració de l’entitat bancària de Dret Andorrà “BancSabadell d’Andorra, S.A.” durant sis anys i secretari de la Comissió de Riscos i auditoria interna.

Assessor jurídic en l’operació de sortida a borsa del Banc Sabadell.

Advocat del Banc de Desenvolupament del Consell d’Europa.

1996/2000

Extra Space

Advocat del despatx “Roca Junyent & Advocats Associats” a l’oficina de Barcelona. Especialització en Dret Mercantil. Participació en operacions importants com la venda d’Antena3 a Telefónica; la sortida a borsa del Banc Sabadell; la creació del Banc Sabadell d’Andorra, el contracte entre el Gran Teatre del Liceu, TV3 i Vía Diigital, etc.

1994/1996

Extra Space

Advocat del Despatx de Barcelona “Bufete Segura de Luna s.c.p.” Especialització en Dret Mercantil i processal civil.
Col·legiació als Il·lustres Col·legis d’Advocats de Girona i Barcelona.

1992/1993

Extra Space

Un any de passantia al Despatx de Barcelona “Estudio Jurídico Jausàs & Terricabras”. Especialització en Mercantil i fiscal.

Altra experiència professional

Especialització en Dret Mercantil en general; i més especialment en les següents àrees:

– Assessorament en relleu generacional, protocols familiars, reestructuracions, pactes de socis, solució de conflictes empresarials i successió hereditària d’empresaris.

– Assessorament en operacions de compravenda d’empreses i reestructuracions empresarials (M&A). Negociació amb fons de inversió i de capital risc. Assessorament a Start-Ups i en rondes de finançament.

– Assessorament en operacions de Refinançament bancari i reestructuració de deute, fora i dins de procediments concursals. Aprovació de plans de continuïtat d’empreses en concurs.

– Assessorament a una empresa catalana en una joint venture amb una empresa India per fabricar maquinària a la India. Assessorament en dos projectes de Joint-venture entre empreses catalanes i empreses xineses amb seu a Hong Kong.

– Assessorament a empreses en matèria de Compliment Normatiu (Compliance) i en Compliance Penal i protecció de dades de caràcter personal, així com prevenció de blanqueig de capitals i prevenció de la corrupció.

– Assessorament a empreses catalanes sobre aspectes jurídics per la seva instal·lació a França, Polònia, Rumania, Brasil, Marroc, Mèxic, Austràlia, Argèlia, Xile, etc.

– Assessorament a una empresa multinacional xinesa i al seu distribuïdor a Espanya, França i Portugal en diferents procediments judicials contra la multinacional Honda a Espanya i França. Vaig portar varis plets a Espanya contra Honda en matèria de patents.

– Assessorament jurídic en projectes tecnològics i de internet, així com de comerç electrònic.

– Judici davant el Tribunal de Defensa de la Competència en defensa dels interessos d’una empresa farmacèutica, per suposades pràctiques concertades amb altres empreses del sector també jutjades.

– Assessorament a empreses xineses sobre els aspectes jurídics de la seva implantació a Europa.

– Acompanyament a la delegació xinesa de la ciutat de Wuxi davant la Cambra de Comerç de Barcelona. Conferència a l’Ajuntament de Wuxi (Xina) sobre com invertir a Espanya.

– Assessorament jurídic en una potencial joint venture en el sector carrosser d’Arbúcies; fent de mediador entre totes les empreses a petició de la Cambra de Comerç de Girona.

– Assessorament a varis perjudicats en l’accident aeri de German Wings.

– Assessorament i negociació en la venda de l’empresa Milla Massana S.A. (MIMASA) a una empresa americana.

– Assessorament a força fundacions privades catalanes, com per exemple Fundació Museu de la Pesca, Fundació Eduard Soler (Escola del Treball del Ripollès), Fundació Matias Gomà Serra, Fundació Escola de Gestió Empresarial, Fundació per a la Creativació, Fundació Candi Granés Campasol, etc.

– Mediació en varis casos de separació de socis i en la solució de conflictes entre socis.

– Assessorament en la transmissió del 50% del capital de la societat Soler & Palau S.A per part de la Fundació Eduard Soler.

– Administrador concursal de força empreses, entre elles, Buenos Liberto S.A., Eurocine Films SL, Zamir 98 SL, Tanques Image S.L., BMB Inox S.L., Futurmon S.L., Construcions Tubert SL, Josep Feliu Moy SL, Trans Nordest del Gironès SL, Carniques Junquer S.L., Arilai SL, Daura Empordà, Progup S.A., Casademont S.A., etc

– Presentació de concursos en el Jutjat Mercantil de Girona i de Barcelona, com per exemple els de Industrias Cárnicas Vilaró, .S.A., Matadero Salida 13, S.A., Juncà Gelatines, S.A., Kontrel Mec, S.L., Pere Giralt Sagrera, S.A., Joid’Art, S.A., BD Girona, S.L., Lúdic Mas Xirgu, S.L., Tecnología y Proyectos Alimentarios, S.L, Promonau, S.L., Edificios Canaletas, S.L., Corcho del País, S.A., Unión de Productores del Corcho, S.A., Rich Xiberta, S.A., Hermanos Font Verdaguer S.A., Oil Mill Stone, S.L., Excavaciones Ampurdan, S.A., Bassfield, S.L., Inmo Salvà S.L., Josep Llorens i Fills SL, etc,

– Assessorament en la compravenda de terrenys per part de l’empresa PGA Golf de
Caldes.

– Assessorament en la compra de l’Escorxador de Mollerussa per part de l’empresa
Industrias Cárnicas Vilaró S.A. a l’empresa en concurs Primayor Foods S.L.

– Assessorament al Consell Comarcal de La Cerdanya en la part jurídica de la tramitació de La Llei de La Cerdanya.

– Assessorament en la redacció del contracte i documentació accessòria per la compravenda i tràmits d’execució en la venda d’Antena 3 a Telefónica de España S.A..

– Assessorament legal al Banc de Sabadell per l’obtenció d’una llicència per obrir un banc a Andorra (“Banc Sabadell d’Andorra”).

– Assessorament i redacció del contracte entre El Gran Teatre del Liceu, Via Digital i TV3 un cop reconstruït el Teatre després de l’incendi.

– Assessorament a Canal Satélite Digital en les negociacions amb Vía Digital per la compra dels drets del futbol.

Estudis realitzats

2024

Extra Space

CURSO CEF (Centro de Estudios Financieros) de M&A, Reestructuraciones y Operaciones Societarias (38 hores lectives).

Curso de experto en derecho de intel·ligència artificial y sus efectos jurídicos (Aranzadi – 150 hores de gener a juliol 2024).

2023

Extra Space

Desembre 2023-Febrer 2024: Curs de Dret Societari del Col·legi d’Economistes de Catalunya (8 jornades, en total 26 hores lectives).

Maig 2023: Assistència al curs “ChatGPT & Generative AI – The legal & ethical issues”, impartit per un despatx d’advocats de Londres.

Abril 2023: Curs de 24 hores en 6 sessions per formació d’auditors en ISO 37301:2021.

2014/2022

Extra Space

Febrer 2022: Curs de 80 hores de Thomson Reuters sobre ISO 37.301 de Gestió de Sistemes de Compliance.

Octubre 2020: Curs de 35 hores d’AENOR sobre “Sistema de gestión de Compliance penal UNE-19601. Implantación y Auditoría”.

Juliol 2019: Curs Thomson-Reuters sobre “Expert en Compliance Officer”, de 200 hores.

Juny 2015: Curs presencial al IIR de Madrid sobre “Programa de Prevención de Delitos”, en el marc del Compliance Penal.

Altra formació com Administrador Concursal i en matèria de compliance penal i de tractament de dades personals.

Octubre 2013

Extra Space

Assistència al Congrés Internacional d’advocats especialitzats en Turisme (IFTTA), celebrat a Praga els dies 23 a 25 d’octubre.

Juny 2013

Extra Space

Congrés de Dret Marítim organitzat a Vigo per Enfoque XXI.

Jornada sobre “Noves tendències en el transport de mercaderies per ferrocarril” dins el Saló Internacional de la Logística de Barcelona.

Gener/Maig 2013

Extra Space

Curs de gestió administrativa bàsica i avançada del comerç internacional, a la Cambra de Comerç de Girona.

Gener/Maig 2013

Extra Space

Curs de gestió administrativa bàsica i avançada del comerç internacional, a la Cambra de Comerç de Girona.

Desembre 2012

Extra Space

Jornada per administradors Concursals del Col·legi d’Advocats de Girona.

Novembre 2011

Extra Space

Jornada per administradors Concursals del Col·legi d’Advocats de Girona.

Octubre 2011

Extra Space

Jornada sobre la reforma concursal, al Col·legi d’empresistes de Barcelona.

Setembre 2011

Extra Space

Curs sobre la Jurisdicció Contensiosa Administrativa, al Col·legi d’Advocats de Girona.

Abril 2010

Extra Space

Jornada a Madrid, organitzada per IFAES sobre el Nou Marc Legal de la legislació sobre prevenció del blanqueig de capitals.

7-8 Març 2006

Extra Space

Jornades a Madrid, organitzades per IFAES, sobre el Nou Marc Legal dels Serveis d’Inversió

28 Feb.-1 Març 2006

Extra Space

Jornades a Madrid, organitzades per IFAES, sobre la Nova Llei de Capital Risc

28 Feb.-1 Març 2006

Extra Space

Jornades a Madrid, organitzades per IFAES, sobre la Nova Llei de Capital Risc

19 i 20 Oct. 2005

Extra Space

VII Foro ACAV sobre “Los derechos de los consumidores versus la responsabilidad de los tour operadores y agencias de viajes”.

2004

Extra Space

Postgrau del Col·legi de Titulats Mercantils sobre la Llei Concursal.

Postgrau del Col·legi d’Advocats de Girona sobre la Llei Concursal.

Curs d’expert comptable (de 125 hores) a l’Escola de Gestió Empresarial de Girona.

04-03-02 a 17-06-02

Extra Space

Postgrau sobre Dret Immobiliari i Urbanístic a E.S.A.D.E.

7 de març de 2002

Extra Space

Jornada sobre “Tècniques de negociació”, de Jornadas Directivas.

20-02-02 a 13-03-02

Extra Space

Curs sobre “Estrategias Empresariales para Despachos Profesionales”, de Jornadas Directivas.

11-01-01 a 03-05-01

Extra Space

Postgrau sobre Dret Financer a E.S.A.D.E

3 i 4 d’abril de 2001

Extra Space

Conferència del IIR sobre l’Avantprojecte de Llei de Comerç Electrònic.

1999/2000

Extra Space

Curs de Doctorat en Dret Mercantil per la UNED, dirigit pel Doctor Alberto Bercovitz sobre Dret Concursal i Jurisprudència del Tribunal Suprem sobre aspectes del Dret Mercantil.

15-02-99 a 14-04-99

Extra Space

Postgrau sobre Dret de les tecnologies de la informació a E.S.A.D.E. (Propietat intel·lectual, industrial, Dret informàtic, Comerç electrònic a internet, etc.)

1998/1999

Extra Space

Curs de Doctorat en Dret Mercantil per la UNED, dirigit pel Doctor Alberto Bercovitz sobre la Llei de Condicions Generals de la Contractació i sobre els contractes de distribució.

05-10-98 a 07-10-98

Extra Space

Curs sobre Comerç electrònic a la Casa de la Llotja de Mar, a Barcelona.

01-04-98 a 25-05-98

Extra Space

Postgrau de Dret de l’Habitatge i Immobiliari al Il·lustre
Col·legi d’Advocats de Barcelona.

21 y 22 de maig 1998

Extra Space

Conferència a ESADE sobre “Nuevos retos a la propiedad industrial e intelectual”.

1995/1996

Extra Space

Post-Grau sobre Dret Comunitari al Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

1995

Extra Space

Curs de Comptabilitat a l’Escola de Gestió Empresarial de Girona.

1994/1995

Extra Space

Màster en Comerç i Legislació Internacional al Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

1994

Extra Space

Curs de comptabilitat a l’Acadèmia Adams de Barcelona.

1993/1994

Extra Space

Màster en Dret de l’Empresa a l’IDEC de la Universitat Pompeu Fabra.

1993/1994

Extra Space

Màster en Dret de l’Empresa a l’IDEC de la Universitat Pompeu Fabra.

1990/1993

Extra Space

Quart i cinquè de carrera a la Universitat de Barcelona.

1987/1990

Extra Space

Tres primers cursos de la carrera de Dret al Col·legi Universitari Abad Oliba de Barcelona.

1983/1990

Extra Space

B.U.P. i C.O.U al Col·legi Montessori Palau de Girona.

Experiència en docència

2021/2023

Extra Space

Desembre 2023: Organitzador i ponent de Conferència a FOEG sobre “Compliance i Canal Ètic”.

Organitzador i ponent del curs intern de compliance dins el despatx Rebled Bellvehí Advocats, de 38 sessions de 2 hores.

Organitzador i ponent de formació sobre contractació mercantil internacional dins el despatx Rebled Bellvehí Advocats.

Maig 2023: Organitzador i ponent de Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre “Compliance del Comerç Internacional”.

Formació a Comitès de Compliance i a diferents departaments d’empreses sobre matèries de Compliance.

2013/2020

Extra Space

Varis Seminaris i conferències sobre diferents matèries mercantils, compliance penal i prevenció de blanqueig de capitals, etc.

27 de gener de 2016: Ponent de Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre “Prevenció de Riscos Penals per a Empreses”.

1 de Juliol 2015: Ponent de Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre “Nova legislació sobre Prevenció de Riscos Penals a les Empreses”.

2013

Extra Space

Seminaris a la Fundació Universitat de Girona sobre “El Concurs”; “Prevenció de responsabilitats en temps de crisi” i “Contractes comercials internacionals”.

Organitzador i ponent de la part jurídica de la Jornada sobre Fundacions de la Fundació Universitat de Girona de 23 de maig de 2013.

2012

Extra Space

Conferència a Girona (Fontana d’Or) sobre novetats fiscals i mercantils per a l’any 2013.

Organitzador i ponent d’una Jornada sobre Fundacions a la Universitat de Girona.

2011

Extra Space

Organitzador i ponent de la Jornada sobre Fundacions celebrada a la Fundació Universitat de Girona.

Conferència a Girona (Fontana d’Or) sobre novetats mercantils per a l’any 2012.

Conferència a la Cambra de Comerç de Palamós sobre novetats mercantils per a l’any 2012.

2010

Extra Space

Professor del Màster en Estudis Immobiliaris del Col·legi d’API de Girona i la Universitat de Girona, donant classes sobre prevenció de blanqueig de capitals i sobre morositat.

Diverses conferències a la província de Girona sobre Dret de successions i l’impost sobre successions.

2009

Extra Space

Classe sobre Dret Mercantil i Dret de la competència dins el curs per Assessors Tècnics Comercials.

2009

Extra Space

Classe sobre Dret Mercantil i Dret de la competència dins el curs per Assessors Tècnics Comercials.

2008

Extra Space

Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre: “Prevenció de responsabilitats en temps de crisi”.

2007

Extra Space

Ponent a les conferències realitzades per la Cambra de Comerç sobre empresa familiar, “El Protocol Familiar, un pont al futur”, realitzades a Olot, Figueres, Blanes i Girona.

Conferència al Col·legi d’APIs de Girona sobre “Prevenció del Blanqueig de Capitals al sector immobiliari”.

Conferència al Col·legi d’Economistes de Girona sobre “La nova Llei de Societats Professionals”.

2005

Extra Space

Organitzador i ponent de la Conferència “El Dret del Turisme”, celebrada el dia 28 d’abril de 2005 a Girona.

2004

Extra Space

Conferències sobre la Llei Concursal a Pimec Sefes de Girona i a la Cambra de Comerç de Girona.

Conferència al Col·legi d’API de Girona sobre l’Empresa Familiar.

2003

Extra Space

Ponència sobre l’auditoria legal de pàgines Web, en el Saló de Noves Tecnologies de les Comarques de Girona.

2002

Extra Space

Ponent a diversos “berenars Roca Junyent”. Consistents en trobades de tres hores amb clients o persones interessades en una matèria determinada. Ponències sobre: “La nova Llei d’Urbanisme”, “La nova regulació de les fundacions”, “La Nova Llei de la Societat dels Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic”.

2001

Extra Space

Ponent de la jornada sobre “Contratos en las nuevas tecnologías” dins les “Jornadas Diretivas” que organitza l’Abad Oliva CEU, el dia 21 de maig de 2001 a Barcelona.

Ponent del Seminari IIR sobre “Contractes Informàtics”, dies 7 i 8 de maig a l’Hotel Crowne Plaza de Madrid.

Ponent del Seminari IIR sobre “Contractes Informàtics”, dies 21 i 22 de febrer a l’Hotel Crowne Plaza de Madrid.

2000

Extra Space

Professor del “Master en abogacía internacional” y del “Master en Abogacía” del Instituto Superior de Derecho y Economía (ISDE), en la matèria referida a Dret Informàtic.

Ponència a la Conferència sobre “Stock Options” organitzada el dia 20 de setembre de 2000 a l’Hotel Gallery de Barcelona, per “Roca Junyent Advocats, S.L.”. Presentació del Llibre “Las Stock Options en España”, editorial Deusto, del que soc coautor.

Ponent del Seminari IIR sobre “Contractes Informàtics”, dies 4 i 5 de desembre a l’Hotel Crowne Plaza.

1999

Extra Space

Professor del “Master en abogacía internacional” del Instituto Superior de Derecho y Economía (ISDE), en la matèria referida a Dret Informàtic.

1997

Extra Space

Conferència a la Universitat Pompeu Fabra sobre “La constitució i gestió d’empreses audiovisuals” dins el curs d’estiu “Periodisme i Comunicació”.

1996

Extra Space

Classe en el Master en Comerç i Legislació Internacional del Col·legi d’Advocats de Barcelona, sobre “La responsabilitat civil pels danys causats per productes defectuosos”.

Publicacions

2014/2023

Extra Space

-Varis articles a la revista Dret i Societat del despatx Rebled Bellvehí Advocats.
-Varis articles a la revista Empresarial Girona com a membre de la Junta Directiva i Delegat de la Comarca de la Selva de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG).
-Article 22 de maig de 2021, al Diari de Girona, sobre Responsabilitat Social Corporativa.
-Varis articles especialitzats sobre matèries concretes d’actualitat al Diari de Girona.

2013

Extra Space

– Article sobre “Internacionalitzar i innovar; o bé morir”, publicat a la revista Empresarial Girona al mes de maig de 2013.

2012

Extra Space

– Article sobre “Participacions preferents i arbitratge de Consum”, publicat
al Diari de Girona el dia 23 d’octubre de 2012

2012

Extra Space

– Article sobre “Participacions preferents i arbitratge de Consum”, publicat
al Diari de Girona el dia 23 d’octubre de 2012.

– Article sobre “Participacions preferents: Reacció de l’Estat”, publicat al
Diari de Girona el dia 15 de setembre de 2012.

– Article sobre “Crònica d’una asfixia econòmica premeditada”, publicat
al Diari de Girona el 23 de juny de 2012.

– Article sobre els “Acords de Confidencialitat”, publicat al Diari de
Girona el dia 21 de gener de 2012.

2011

Extra Space

– Article sobre la reforma concursal, publicat al Diari de Girona el dia 15
d’octubre.

– Article sobre la morositat de les administracions públiques respecte als
petits empresaris i autònoms, publicat al Diari de Girona el dia 1
d’octubre.

– Article comentant una sentència de l’Audiència Provincial de Girona
sobre Swaps, publicat al Diari de Girona el dia 28 de febrer.

2010

Extra Space

– Article titulat “La Generalitat també és responsable”, publicat al Diari de Girona el dia 24 de març de 2010.

– Article titulat “Força Major? Responsabilitat d’Endesa”, publicat al Diari de Girona el dia 18 de març de 2010.

2009

Extra Space

– Article titulat “L’impost sobre successions, règim transitori”, publicat al diari El Punt, el 29 de desembre de 2009.

– Carta als Lectors de La Vanguàrdia sobre el règim transitori de l’impost sobre successions, publicada el dia 24 de novembre de 2009.

– Article titulat “Swaps de taronja i de Llimona”, publicat al Diari de Girona el dia 29 de novembre de 2009.

– Article titulat “l’article 5.3 de la Llei Concursal”, publicat al Diari de Girona el dia 14 de novembre de 2009.

– Article titulat “El Jutjat Mercantil de Girona, publicat al Diari de Girona el dia 11 de juliol de 2009.

– Article titulat “Garanties contractuals”, publicat al Diari de Girona el dia 20 de juny de 2009.

– Article titulat “La successió familiar pot esperar”, publicat a la revista Editur, al febrer de 2009.

– Varis articles a la revista Empresarial Girona, com a delegat a la comarca de La Selva de l’Associació de Joves Empresaris de Girona.

– Varis articles jurídics a la revista Alto Standing sobre “Emprenedors”, “invertir sense risc”, “morositat”, etc.

2008

Extra Space

– Article titulat “Com aturar els bancs: la clàusula Rebus sic stantibus”, publicat al diari El Punt, el dia 21 d’octubre de 2008.

– Article titulat “la Planta de Biomassa” publicat a la revista Ressò a l’abril de 2008.

2006

Extra Space

– Article titulat “Dret Preventiu per les Agències de Viatges”, publicat a la
revista EDITUR.

– Article titulat “Condohoteles: ¿conviene su regulación?”, publicat a la
revista EDITUR.

2005

Extra Space

– Article titulat “El Dret del Turisme” a la revista “Dret & Societat” de
Roca Junyent.

2004

Extra Space

– Article titulat “L’assessorament sobre inversió en instruments financers; una zona gris que es va aclarint”, a la revista “Dret i Societat” de Roca Junyent.

2002

Extra Space

– El capítol XIII, referent a les qüestions penals, del Llibre “Internet. Claves legales para l’empresa” (pàgines 835 a 875) Editorial Aranzadi.

– Article titulat “La tipicitat del “hacking” i altres conductes relacionades”, Revista dels Joves Advocats de Girona, núm. 13, gener-març 2002.

2001

Extra Space

– Els quatre primers capítols del Llibre (pàgines 19 a 35) “Las
Stock Options en España” Editorial Deusto.

– Article titulat “El vessant mercantil de les Stock Options”, Revista dels Joves Advocats de Girona, nº 9, gener-març 2001.

Idiomes

Català

Extra Space

Perfecte domini parlat i escrit.

Castellà

Extra Space

Perfecte domini parlat i escrit.

Anglès

Extra Space

Perfecte domini parlat i escrit.

Francès

Extra Space

Domini parlat i nivell mig escrit.

Italià

Extra Space

Bona comprensió i nivell mig parlat.